Vlaggen over ons hero mobiel

WERKPLAATS

In ons bedrijf wordt gewerkt met de modernste, jaarlijks gecontroleerde en gecertificeerde apparatuur volgens de wettelijke eisen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen vanwege de wettelijke eis, zeker zo belangrijk is dat ons team met de beste en veiligste apparatuur werkt om uw auto in perfecte staat aan u af te kunnen leveren. Voor uw veiligheid wordt er tegenwoordig in auto’s steeds meer complexe elektronica verwerkt, waarvoor andere kennis en apparatuur vereist zijn. Vakgarage Hamers heeft dit allemaal in huis. 

Ons team is goed geschoold en jaarlijks worden er nieuwe cursussen gevolgd, waardoor nieuwe kennis verworven wordt en worden reeds gevolgde cursussen opgefrist. Hiervoor worden branchegericht cursussen gegeven door de opleidingsinstituten voor de automobielbranche. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het correct handelen met de diverse apparatuur en elektronica. Zo kan ons team elke auto, oud of nieuw, dus ook die van u, op de juiste manier behandelen.

Natuurlijk leven wij ook de milieueisen zeer nauwkeurig na. Onze kleinkinderen moeten immers net zo kunnen genieten van de wereld, zoals wij dat doen. Als voorbeeld bieden wij gratis leenfietsen aan als vervangend vervoer en worden de materialen waar mogelijk hergebruikt en gerecycled.